2104128724 ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 183, Πειραιάς globo@otenet.gr

 

Globo Trans
Διεθνής Μεταφορική - Εκτελωνισμοί Πειραιάς

 

Η Globo Trans ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων στο κλάδο της μεταφοράς και των εκτελωνισμό φορτίων είναι μια καθιερωμένη, αποτελεσματική και καθ’ όλα αξιόπιστη εταιρεία στο τομέα της διεθνούς μεταφοράς.

Με ένα άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ενημέρωση γύρο από το εμπόριο και τις μεταφορές.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ενημέρωση που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες το 24ωρο για την πορεία των εμπορευμάτων τους (θαλάσσιων ή οδικών) από τη στιγμή της φόρτωσης τους μέχρι και την παράδοση τους καθώς και την επικοινωνία με τα εργοστάσια του εξωτερικού.

Πέτυχαμε γιατί η φιλική εξυπηρέτηση, η αποτελεσματικότητα και η υπευθυνότητα της οικογενειακής αυτής επιχείρησης συνέβαλαν στη συνεχή ανοδική της πορεία και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας!

Η έδρα μας είναι στο κέντρο του Πειραιά, πολύ κοντά στις ναυτιλιακές εταιρείες και στο τελωνείο.

 

Η εταιρεία μας δρα στον χώρο της μεταφοράς και του forwarding εδώ και 25 χρόνια με αξιοπιστία, άμεση ενημέρωση απο ένα εξειδικευμένο προσωπικό που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο για τις αφίξεις των εμπορευμάτων σας, τον ασφαλή εκτελωνισμό τους και την άριστη επικοινωνία με τα εργοστάσια του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Αναλαμβάνουμε τις εισαγωγές κι εξαγωγές εμπορευμάτων σε container μέσω θαλάσσης απο τα μεγαλύτερα λιμάνια της ευρώπης. Συνεργαζόμαστε με τις κυριότερες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως (M.S.C., Maersk, Cosco). Οι αφίξεις μας ειναι εβδομαδιαίες.

Στο οδικό κομμάτι αναλαμβάνουμε εισαγωγές κι εξαγωγές απο Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και των εκτελωνισμό τους.

 

Ζητήστε μας Προσφορά